De wekelijkse les wordt verzorgd door Martijn Schelen (1963) echter de school valt onder de technische leiding van Sugasawa sensei 7e dan. Martijn beoefend vanaf 1981 karate en behaalde in 1990 onder leiding van sensei Patrick van Tongeren zijn 1e dan bij de Karate-do Bond Nederland.

Martijn verbleef 4 maal in Japan voor langere en kortere periodes voor verdiepende training. Hij trainde een aantal maanden zowel bij leraren van Wadokai ( Toru Arakawa, Shunsuke Yanagita, Isamu Nagase, Horikawa, Shinohara ) als bij de Wadoryu renmei in de Hombudojo onder leiding van sensei Hironori Ohtsuka II en de huidige grootmeester Kazutaka Otsuka. Vanaf 2008 is hij rijkserkend leraar karate-do, danexaminator bij de Karate-do Bond Nederland en momenteel 3e dan Shikukai Wado Karate International / 4e dan KBN-WKF.

Naast karate-do traint hij nog qigong, taiji chuan en studeerde in 2006 af als shiatsu therapeut aan de Iokai Shiatsu opleiding olv Sasaki sensei. Vanaf 2015 assisteert hij in de Do-In school Yoga opleiding en geeft training bij Perceptie.